Radboud Studentenfonds

Het Radboud Studentenfonds ondersteunt het actieve studentenleven in de overtuiging dat het een positief effect heeft op de ontwikkeling en het welbevinden van studenten. Het Radboud Studentenfonds is onderdeel van het Radboud Fonds. Het is opgericht in 2020 met een gedeelte van het vermogen van het voormalige universiteitsfonds SNUF. Het kent een trouwe achterban van donateurs en studentsupporters die het Nijmeegse studentenleven een warm hart toedragen.

Bijdragen

Bijdragen aan projecten van het Radboud Studentenfonds? Dat kan via ons donatieplatform, deze Tikkie of een donatie op IBAN NL84 ABNA 0248 6906 55 ten name van 'Stichting Radboud Fonds' onder vermelding van ‘307509 Radboud Studentenfonds’. Namens de studenten van de Radboud Universiteit; hartelijk dank!

Radboud Universiteit Studentenwelzijn

Radboud Studentenfonds

Het Radboud Studentenfonds ondersteunt het actieve studentenleven in de overtuiging dat het een positief effect heeft op de ontwikkeling en het welbevinden van studenten. lees meer

Contact

Heb je een vraag of wil je graag iemand spreken? Neem dan gerust contact op. lees meer

Contact

Heb je vragen of wil je graag meer weten over dit onderwerp? Of wil je bijdragen maar graag eerst even met iemand spreken? Neem dan contact op met Lisette.

Lisette Pals
fondsenwerver Radboud Universiteit

Lisette.Pals@ru.nl
06 52 75 46 59


Word studentsupporter

Ben je student en wil je bijdragen aan het Radboud Studentenfonds? Word dan studentsupporter! Voor slechts €12,00 per jaar kun je het Radboud Studentenfonds steunen. Doe je mee? lees meer en doe mee

Word studentsupporter

Ben je student en wil je bijdragen aan het Radboud Studentenfonds? Word dan studentsupporter! Voor slechts €12,- per jaar kun je het Radboud Studentenfonds steunen. 

Studentsupporter worden is heel eenvoudig. Jij vult het online aanmeldformulier in, wij regelen de rest.

Wil je meer weten? Bekijk hier de veelgestelde vragen.Steun ons per Tikkie

Draag bij aan studentenwelzijn via Tikkie! Zo gebeurd en voor ons heel waardevol. open Tikkie

Projecten van het Radboud Studentenfonds


Hackathon Studentenwelzijn

Bij een hackathon komen mensen van verschillende disciplines bij elkaar om binnen een bepaalde tijd een probleem op te lossen. En deze keer ten behoeve van studentenwelzijn. lees meer

Hackathon Studentenwelzijn

Een hackathon is een event waarin mensen van verschillende disciplines bij elkaar komen om binnen een bepaalde tijd een probleem op te lossen. Het Radboud Fonds organiseert samen met Hannah Markusse, coördinator studentenwelzijn van de Radboud Universiteit, een eendaagse hackathon Studentenwelzijn.

Tijdens deze hackathon bedenken studenten ideeën om het studentenwelzijn te verbeteren en werken deze uit in concrete plannen. Het beste idee, of de beste ideeën, worden beloond en krijgen een cheque om hun project uit te voeren. Het Radboud Studentenfonds stelt hiervoor in totaal € 50.000 ter beschikking, bijeengebracht door donateurs die onze studenten een warm hart toedragen.


Perplex Nijmegen

Deze vereniging richt zich op het welzijn van studenten door een community te bouwen waar studenten terecht kunnen voor verschillende activiteiten. lees meer

Perplex Nijmegen

Perplex Nijmegen is één van de projecten die door het Radboud Studentenfonds gesubsidieerd is. De vereniging richt zich op het welzijn van studenten door een community te bouwen waar studenten terecht kunnen als ze eenzaam zijn, last hebben van burn-outs of nieuwe vrienden willen ontmoeten. Zo organiseren ze elke dinsdagavond studentendiners en kun je er studeren wanneer er geen plek is in de UB.


Frisse Gedachtes

Dit is een gratis platform waar studenten anoniem met psychologiestudenten of ervaringsdeskundigen in contact kunnen komen. lees meer

Frisse Gedachtes

Ook het platform Frisse Gedachtes wordt gesteund door het Radboud Studentenfonds. Frisse Gedachtes is een gratis platform waar je anoniem met psychologiestudenten of ervaringsdeskundigen in contact kunt komen. Studenten kiezen zelf de student met wie ze willen chatten, bellen, videobellen, of zelfs in het echt afspreken.


Projecten studentenwelzijn

Benieuwd naar welke projecten er nu lopen met betrekking tot studentenwelzijn? bekijk projecten