Veelgestelde vragen

We verzamelden enkele veelgestelde vragen. Mocht u hier uw antwoord niet vinden, neem dan even contact met ons op. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.


  • De Radboud universiteit en het Radboudumc spelen een belangrijke rol in de samenleving en de gezondheidszorg door wetenschappelijk onderzoek en het opleiden van jonge mensen. De overheid is een belangrijke financierder, maar zeker niet de enige. Bijdragen van particulieren en bedrijven vormen een waardevolle aanvulling op de middelen. Het Radboud Fonds heeft als doel het onderwijs en onderzoek van de Radboud Universiteit en het Radboudumc te ondersteunen en te laten excelleren. Het fonds werft daarvoor de middelen en geeft deze door aan projecten en onderzoeken. Uw bijdrage gaat dus naar de verrijking van onderwijs, onderzoek en gezondheidszorg.

Welkom

Welkom op de website van het Radboud Fonds. Het Radboud Fonds steunt initiatieven vanuit Radboud Universiteit en Radboudumc die een betekenisvolle bijdrage leveren aan de samenleving.

Onze thema's

Het hoofddoel van het Radboud Fonds is het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek en onderwijs binnen Radboud Universiteit en Radboudumc. lees meer

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag iemand spreken? Neem dan gerust contact op. lees meer

Contact

Als u ergens meer over wilt weten, hulp nodig heeft of een vraag wilt stellen, neem dan vooral contact met ons op. U bereikt ons via:

E-mail: info@radboudfonds.nl

Telefoon: (024) 362 01 56

Postadres

Postbus 9102
6500 HC
Nijmegen

Bezoekadressen

Bezoekadres Radboud Fonds, team Radboud Universiteit

Berchmanianum
Houtlaan 4
6525 XZ Nijmegen

Bezoekadres Radboud Fonds, team Radboudumc

Ingang Tandheelkunde
Philips van Leydenlaan 25
6525 EX Nijmegen

Bankrekeningnummer

NL84 ABNA 0248 6906 55
t.n.v. Stichting Radboud Fonds

Fiscaal nummer (RSIN)

857028923


Veelgestelde vragen

Wellicht staat hier het antwoord dat u zoekt. Neem anders gerust contact met ons op. lees meer