Steun het Radboud Fonds. Juist nu. Nieuws De Vierdaagse lopen met extra betekenis

21 februari 2024

Ook in 2024 kijken we enorm uit naar het voorbij trekken van de vele Vierdaagse lopers langs het Radboudumc op de Via Gladiola. Terwijl u (fluitend) traint voor de Vierdaagse, streven wij naar betere zorg, onderzoek en onderwijs én begrijpen wij elke dag beter hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen.

U kent vast iemand die kampt met een ziekte waar nog onderzoek nodig is om te genezen. Eigenlijk kent iedereen wel mensen die kampen met Parkinson, met hart- en vaatziekten of kanker. Of u heeft kinderen in uw omgeving die naar het ziekenhuis moeten en u wilt die tijd zo prettig mogelijk maken. Laat u dan sponsoren in aanloop naar en tijdens de Vierdaagse voor belangrijk wetenschappelijk onderzoek in het Radboudumc of voor projecten in het Amalia kinderziekenhuis.

Persoonlijk ontvangst op de Via Gladiola
Bij deelname ontvangt u tijdens de intocht op de Via Gladiola een persoonlijke attentie. We staan daar voor u en ontvangen u graag persoonlijk voordat u de laatste 3 kilometer aflegt.

Speciaal voor u als loper hebben wij een actie-shirt ontworpen. Doet u tijdens uw aanmelding een startdonatie van €25,00? Dan wordt dit t-shirt toegestuurd. Deze donatie wordt meteen ook uw eerste gift voor onderzoek naar geheugenproblemen en de ziekte van Alzheimer in het Radboudumc.

*Let op: bij aanmelding vóór 1 juli kunnen we gegarandeerd een Vierdaagse actie-shirt in uw maat leveren. Na deze datum kunnen we deze alleen nog leveren zolang we ze voorradig hebben. Bij het ontbreken van de juiste maat ontvangt u wel een alternatief shirt.

Hoe werkt het?
Wilt u ook meelopen voor onderzoek in het Radboudumc tijdens de Nijmeegse Vierdaagse? Fantastisch! Klik dan op één van onderstaande links. Inschrijven is heel eenvoudig.

Uiteraard helpen wij u om uw Vierdaagse voor onderzoek tot een zo groot mogelijk succes te maken. Wij helpen hierbij met:
•             Een gratis sponsorpagina
•             Tips voor het werven van sponsoren
•             Een actieshirt (na startdonatie van € 25,00)
•             Een persoonlijke attentie
•             Tussentijdse mails met informatie
•             Een warm ontvangst op de Via Gladiola voor de deur van het Radboudumc
•             Help mee en maak een actiepagina om zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen voor onderzoek in het Radboudumc.

Projecten in het Amalia kinderziekenhuis

Onderzoek naar Alzheimer en dementie in het Radboudumc

Onderzoek naar hart- en vaatziekten in het Radboudumc

Onderzoek naar kanker in het Radboudumc

Onderzoek naar vrouwen en de Ziekte van Parkinson in het Radboudumc


Wilt u eerst overleggen, neem dan contact met ons op via info@radboudfonds.nl of bel met 06-29630870.

  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Nieuws home

Meer nieuws


Beter leren in een veilige klas Maar liefst 1 op de 10 leerlingen wordt gepest in de klas.

21 april 2022 Maar liefst 1 op de 10 leerlingen wordt gepest in de klas. In het klaslokaal leert de samenleving in het klein hoe met elkaar om te gaan. Daarom is het belangrijk om hier goed onderzoek naar te doen. lees meer

Nieuw Fonds op Naam ontdek taalproblemen bij baby’s en jonge kinderen

8 maart 2022 Het is extra belangrijk dat we de taalontwikkeling van baby’s en jonge kinderen nauwlettend in de gaten houden. Want, hoe later een stoornis ontdekt wordt, hoe moeilijker het is om een achterstand in te halen. Daarom richtte Kino Jansonius het Radboud TOS Fonds op. lees meer

Omgaan met eindigheid

17 november 2021 Mensen halen soms troost uit zaken die voor anderen niet eens opvallen. Judith Peters (30) verloor haar vader in 2010, na een gevecht tegen longkanker. Zij doet onderzoek naar rouw. lees meer